Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus (tešlai)
- 1 stiklinė cukraus (varškės įdarui)
- 300 gramų margarino (arba sviestas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 500 gramų varškės
- 1 sauja razinų
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir cukrumi.
Margariną supjausčiau kubeliais, sudėjau į išmaišytus miltus ir minkiau, kol gavosi trupiniai.
Varškę sumaišiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi, razinomis ir išplaktais kiaušiniais.
Kepimo skardą išklojau kepimui skirtu popieriumi.
Dalį trupinių tešlos sudėjau ant dugno, paskirsčiau varškės įdarą ir ant viršaus subėriau likusius tešlos trupinius.
Kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Visiškai pyragas iškepė maždaug po 1 valandos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus (tešlai)
- 1 stiklinė cukraus (varškės įdarui)
- 300 gramų margarino (arba sviestas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 500 gramų varškės
- 1 sauja razinų
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 30 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir cukrumi.
Margariną supjausčiau kubeliais, sudėjau į išmaišytus miltus ir minkiau, kol gavosi trupiniai.
Varškę sumaišiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi, razinomis ir išplaktais kiaušiniais.
Kepimo skardą išklojau kepimui skirtu popieriumi.
Dalį trupinių tešlos sudėjau ant dugno, paskirsčiau varškės įdarą ir ant viršaus subėriau likusius tešlos trupinius.
Kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Visiškai pyragas iškepė maždaug po 1 valandos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą