REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 250 gramų uogienės (serbentų ar kita)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir
    sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 500 gramų varškės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 250 gramų uogienės (serbentų ar kita)
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir
    sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų