REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 500 mililitrų rūgpienio
  • 500 gramų varškės
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išsukame varškę.
    Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės.
    Sudedame aguonas ir išmaišome.
    Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę.
    Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Valgome užsipylę uogienės ar sirupo.
    Skanaus.

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aguonų
  • 500 mililitrų rūgpienio
  • 500 gramų varškės
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išsukame varškę.
    Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės.
    Sudedame aguonas ir išmaišome.
    Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę.
    Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
    Valgome užsipylę uogienės ar sirupo.
    Skanaus.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų