Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 500 mililitrų rūgpienio
- 500 gramų varškės
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išsukame varškę.
Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės.
Sudedame aguonas ir išmaišome.
Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę.
Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Valgome užsipylę uogienės ar sirupo.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė aguonų
- 500 mililitrų rūgpienio
- 500 gramų varškės
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 3 valgomieji šaukštai želatinos
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išsukame varškę.
Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės.
Sudedame aguonas ir išmaišome.
Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę.
Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Valgome užsipylę uogienės ar sirupo.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą