Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 130 gramų batono
- 600 gramų varškės (riebi)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti varškę, cukrų, vanilę ir 2 kiaušinius.
Suberti į varškės masę miltus, išmaišyti.
Nuo batono nupjauti plutelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Sudėti kubelius į varškės masę ir atsargiai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu arba aliejumi, sukrėsti varškės masę. Šiek tiek palyginti ir prispausti.
Vieną kiaušinį išplakti su 1 šaukštu cukraus ir supilti ant apkepo viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-35 min.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 130 gramų batono
- 600 gramų varškės (riebi)
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti varškę, cukrų, vanilę ir 2 kiaušinius.
Suberti į varškės masę miltus, išmaišyti.
Nuo batono nupjauti plutelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Sudėti kubelius į varškės masę ir atsargiai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu arba aliejumi, sukrėsti varškės masę. Šiek tiek palyginti ir prispausti.
Vieną kiaušinį išplakti su 1 šaukštu cukraus ir supilti ant apkepo viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-35 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą