REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai aguonų
- 1 vienetas citrinų
- 200 gramų cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 160 gramų džiūvesėlių (smulkūs)
- 1 kilogramas varškės (liesa)
- 100 gramų sviesto (lydytas)
- 250 gramų grietinės (riebi)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma paruošime varškę: ją sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų, įspaudžiame truputį citrinos sulčių ir nutarkuojame nedaug citrinos žievelės. Viską išmaišome, kad varškė būtų be gumuliukų.
Po to padarome pagrindą: Lydytą sviestą sumaišome su džiūvėsiais arba batono gabaliukais. Šia mase padengiame kepimo forma, ant jo supilame varškės masę ir viską kepame 40 minučių 180 C karštumo orkaitėje.
Išėmus iš orkaitės, ant iškepto apkepo užtepame grietinę, sumaišytą su trupučiu cukraus ir vanilinio cukraus. Įdedame į orkaitę ir pakepame apie 10 minučių, kol gražiai pagels. Tad, SKANAUS!!!
INGREDIENTAI:
- 3 arbatiniai šaukšteliai aguonų
- 1 vienetas citrinų
- 200 gramų cukraus
- 4 vienetai kiaušinių
- 160 gramų džiūvesėlių (smulkūs)
- 1 kilogramas varškės (liesa)
- 100 gramų sviesto (lydytas)
- 250 gramų grietinės (riebi)
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma paruošime varškę: ją sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų, įspaudžiame truputį citrinos sulčių ir nutarkuojame nedaug citrinos žievelės. Viską išmaišome, kad varškė būtų be gumuliukų.
Po to padarome pagrindą: Lydytą sviestą sumaišome su džiūvėsiais arba batono gabaliukais. Šia mase padengiame kepimo forma, ant jo supilame varškės masę ir viską kepame 40 minučių 180 C karštumo orkaitėje.
Išėmus iš orkaitės, ant iškepto apkepo užtepame grietinę, sumaišytą su trupučiu cukraus ir vanilinio cukraus. Įdedame į orkaitę ir pakepame apie 10 minučių, kol gražiai pagels. Tad, SKANAUS!!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą