Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas arbūzų (pailgas, nemažas)
- 3 vienetai bananų
- 2 vienetai citrinų
- 2 vienetai kriaušių
- 3 vienetai mandarinų
- 2 vienetai persikų
- 6 vienetai slyvų
- 300 gramų vyniuogių (žaliosios ir mėlynosios)
- 2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vaisius galima rinktis ir savo nuožiiūra.
Iš arbūzo išskobiame pintinę. Lanko ir pintinės kraštelius išpjaustome dantukais. Į vidų sudedame supjaustytą arbūzo minkštimą, vaisius.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas arbūzų (pailgas, nemažas)
- 3 vienetai bananų
- 2 vienetai citrinų
- 2 vienetai kriaušių
- 3 vienetai mandarinų
- 2 vienetai persikų
- 6 vienetai slyvų
- 300 gramų vyniuogių (žaliosios ir mėlynosios)
- 2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vaisius galima rinktis ir savo nuožiiūra.
Iš arbūzo išskobiame pintinę. Lanko ir pintinės kraštelius išpjaustome dantukais. Į vidų sudedame supjaustytą arbūzo minkštimą, vaisius.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą