Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 100 gramų razinų
- 100 gramų kokosų (drožlės)
- 100 gramų riešutų
- 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
- 130 gramų vaflių (lakštai)
- šiek tiek vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale.
Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros.
Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma.
Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 100 gramų razinų
- 100 gramų kokosų (drožlės)
- 100 gramų riešutų
- 1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
- 130 gramų vaflių (lakštai)
- šiek tiek vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale.
Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros.
Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma.
Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą