REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų (dideli)
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1200 gramų menkių (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 500 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame.
Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį.
Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min.
Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200C orkaitę valandai, pusantros.
INGREDIENTAI:
- 8 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų (dideli)
- šiek tiek kvietinių miltų
- 1200 gramų menkių (filė)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 500 gramų grietinės
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- 500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame.
Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį.
Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min.
Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200C orkaitę valandai, pusantros.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą