• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1200 gramų menkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 500 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame.

    Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį.

    Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min.

    Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200C orkaitę valandai, pusantros.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1200 gramų menkių (filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 500 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • 500 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išverdame su lupenomis ir nulupame.

    Menkės filė apvoliojame miltuose, iškepame ir dedame į šalį.

    Pakepiname stambiai supjaustus svogūnus bei morkas, tuomet troškiname kartu su pjaustytais grybais apie 10 min.

    Tuomet belieka į didelį molinį indą įpilti truputį aliejaus, sudėti bulves, ant jų - keptą menkę bei keptuvėje esantį troškinį. Viską apipylę padažu, pasigamintu iš grietinės, trupučio šilto vandens bei prieskonių, šauname į 200C orkaitę valandai, pusantros.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų