• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio sodos
  • 600 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
  • 4 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1/4 arbatinio šaukštelio sodos
  • 600 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
  • 4 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškė sutrinama su cukrumi. Įmušami kiaušiniai, beriama žiupsnelį druskos, dedama citrinos žievelė ir soda. Viskas gerai išmaišoma iki vienalytės masės.

    Į atskirą dubenį sudedama miltai, beriama cukraus, cinamono ir sumaišoma su sviestu. Minkoma rankomis, kol pasidaro trupiniai.

    Į riebalais pateptą kepimo formą dugnas išdedamas trupinių mase (jeigu norite, ant trupinių galite dėti ploną sluoksnį razinų, uogienės ar plonai pjaustytų obuolių), tada dedama varškės masė ir viršus uždengiamas likusia trupinių mase.

    Pyragas kepamas 160-180 ° C įkaitintoje orkaitėjė apie 30 minučių.

    Skanaus!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų