INGREDIENTAI:
  -   1 arbatinis šaukštelis   cinamono 
  -   3 valgomieji šaukštai   cukraus 
  -   3 valgomieji šaukštai   cukraus (rudas) 
  -   100 gramų   kvietinių miltų 
  -   1/4 arbatinio šaukštelio   sodos 
  -   600 gramų   varškės 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus 
  -   100 gramų   sviesto 
  -   1 valgomasis šaukštas   citrinos žievelės (tarkuota) 
  -   4 vienetai   kiaušinių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Varškė sutrinama su cukrumi. Įmušami kiaušiniai, beriama žiupsnelį druskos, dedama citrinos žievelė ir soda. Viskas gerai išmaišoma iki vienalytės masės.
 
 Į atskirą dubenį sudedama miltai, beriama cukraus, cinamono ir sumaišoma su sviestu. Minkoma rankomis, kol pasidaro trupiniai. 
 
 Į riebalais pateptą kepimo formą dugnas išdedamas trupinių mase (jeigu norite, ant trupinių galite dėti ploną sluoksnį razinų, uogienės ar plonai pjaustytų obuolių), tada dedama varškės masė ir viršus uždengiamas likusia trupinių mase.
 
 Pyragas kepamas 160-180 ° C įkaitintoje orkaitėjė apie 30 minučių.
 
 Skanaus!   
    Autorius: Milda 
     REKLAMA