Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų
- šiek tiek petražolių
- 0.5 vieneto svogūnų
- šiek tiek kvietinių miltų
- 500 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje.
Po to jos nuvarvinamos.
Stambesnės supjaustomos, o smulkios paliekamos sveikos ir sudedamos į keptuvę.
Pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių.
Tuomet įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir patroškinama dar 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais.
Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų
- šiek tiek petražolių
- 0.5 vieneto svogūnų
- šiek tiek kvietinių miltų
- 500 gramų voveraičių
- šiek tiek druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje.
Po to jos nuvarvinamos.
Stambesnės supjaustomos, o smulkios paliekamos sveikos ir sudedamos į keptuvę.
Pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių.
Tuomet įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir patroškinama dar 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais.
Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą