Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas vištiena
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome druska , pipirais ar kitais norimais prieskoniais ir keletą valandų palaikome. Tada apvoliojame miltuose ir apkepiname svieste, sudedame į puodą. Svieste, kuriame kepinome vištą, apkepiname supjaustytas morkas ir porus. Viską sudedame ant vištos, užpilame trupučiu verdančio vandens ir troškiname apie 30 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų
- 4 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas vištiena
- 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištą supjaustome nedideliais gabaliukais, pabarstome druska , pipirais ar kitais norimais prieskoniais ir keletą valandų palaikome. Tada apvoliojame miltuose ir apkepiname svieste, sudedame į puodą. Svieste, kuriame kepinome vištą, apkepiname supjaustytas morkas ir porus. Viską sudedame ant vištos, užpilame trupučiu verdančio vandens ir troškiname apie 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą