REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai pomidorų pastos (dideli)
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 400 gramų menkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek sultinio (vištienos (pusė kubelio))
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkės filė supjaustome gabaliukais. Pabarstome prieskoniais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame marinuotis tol kol supjaustysime daržoves. Svogūnus supjaustome didesniais gabalėliais, česnaką smulkiai sukapojame. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome didelėmis skiltelėmis. Į įkaitinta keptuvę dedame sviestą ir kepame žuvį kol kažkiek apskrus. Pakepintą žuvį sukratome į troškintuvą. Į įkaitintą aliejų suberiame pjaustytus svogūnus, šiek tiek apkepus jiems ir smulkintą česnaką, kelias minutes pakepiname ir sukratome į troškintuvą su žuvimi. Į keptuvę pilame stiklinę vandens ir pusę kubelio vištienos sultinio, užvirus sultiniui suberiame pomidorus. Šiek tiek apvirus pomidorams, supilame į troškintuvą su žuvimi ir svogūnais. Troškiname ant mažos ugnies apie 15-30 min, kol didelė dalis sultinio išgaruos. Valgyti galima su ryžiais.

Autorius: Ingrida

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 5 vienetai pomidorų pastos (dideli)
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 400 gramų menkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek sultinio (vištienos (pusė kubelio))
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Menkės filė supjaustome gabaliukais. Pabarstome prieskoniais, apšlakstome citrinos sultimis ir paliekame marinuotis tol kol supjaustysime daržoves. Svogūnus supjaustome didesniais gabalėliais, česnaką smulkiai sukapojame. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome didelėmis skiltelėmis. Į įkaitinta keptuvę dedame sviestą ir kepame žuvį kol kažkiek apskrus. Pakepintą žuvį sukratome į troškintuvą. Į įkaitintą aliejų suberiame pjaustytus svogūnus, šiek tiek apkepus jiems ir smulkintą česnaką, kelias minutes pakepiname ir sukratome į troškintuvą su žuvimi. Į keptuvę pilame stiklinę vandens ir pusę kubelio vištienos sultinio, užvirus sultiniui suberiame pomidorus. Šiek tiek apvirus pomidorams, supilame į troškintuvą su žuvimi ir svogūnais. Troškiname ant mažos ugnies apie 15-30 min, kol didelė dalis sultinio išgaruos. Valgyti galima su ryžiais.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų