Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- 1 stiklinė aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai kisieliaus (sausas (raudonų vaisių))
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės 3 šaukštų miltų.
Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, aliejų sumaišyti su vandeniu, supilti į kiaušinių ir cukraus masę, dėti miltus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Į pirmąją sudedame kakavą, į antrąją kisielių, o į trečiąją tris šaukštus miltų. Į skardą pirmiausia dedame kakavos tešlą, ant viršaus miltų tešlą ir kisieliaus tešlą. Kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Baigus kepti galima užbarstyti cukraus pudros.
SKANAUS
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė vandens
- 1 stiklinė aliejaus
- 3 valgomieji šaukštai kisieliaus (sausas (raudonų vaisių))
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dar reikės 3 šaukštų miltų.
Kiaušinius išmaišyti su cukrumi, aliejų sumaišyti su vandeniu, supilti į kiaušinių ir cukraus masę, dėti miltus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišyti ir padalinti į tris dalis. Į pirmąją sudedame kakavą, į antrąją kisielių, o į trečiąją tris šaukštus miltų. Į skardą pirmiausia dedame kakavos tešlą, ant viršaus miltų tešlą ir kisieliaus tešlą. Kepame apie 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Baigus kepti galima užbarstyti cukraus pudros.
SKANAUS
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą