REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- šiek tiek kvietinių miltų (išsijoti)
- šiek tiek grietinėlės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė sviesto (arba margarino)
- šiek tiek riešutų (3/4)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 350F (180C) laipsnių.
Į dubenį sviesto arba margarino pridėti cukraus, grietinėlės, geriausiai šviesos. Įmaišyti vanilės. Sumaišykite miltus ir druską. Sudėkite riešutus.
Suformuokite rutuliukus.
Rutuliukus sudėkite ant kepimo lapo ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Išsijotoje cukraus pudroje išvolioti rutuliukus, iškarto išėmus iš krosnies. Po to leisti jiems atvėsti, ir išvolioti cukraus pudroje dar karta.
Porcijos: 36 rutuliukai
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- šiek tiek kvietinių miltų (išsijoti)
- šiek tiek grietinėlės
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė sviesto (arba margarino)
- šiek tiek riešutų (3/4)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 350F (180C) laipsnių.
Į dubenį sviesto arba margarino pridėti cukraus, grietinėlės, geriausiai šviesos. Įmaišyti vanilės. Sumaišykite miltus ir druską. Sudėkite riešutus.
Suformuokite rutuliukus.
Rutuliukus sudėkite ant kepimo lapo ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Išsijotoje cukraus pudroje išvolioti rutuliukus, iškarto išėmus iš krosnies. Po to leisti jiems atvėsti, ir išvolioti cukraus pudroje dar karta.
Porcijos: 36 rutuliukai
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą