REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 3 lašai vanilės (ekstraktas)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (kavos)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 3 lašai vanilės (ekstraktas)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai likerio (kavos)
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į išsijotus miltus įmaišiau kakavą, cukrų ir žiupsnelį druskos.
    Į šių birių produktų mišinį sudėjau kubeliais supjaustytą sviestą, įlašinau vanilės ir supyliau likerį.
    Tešlą rankomis gerai išminkiau.
    Jei turite laiko, tešlą palaikykite šaldytuve nuo 30 minučių iki 1 valandos.
    Iškočiokite tešlą iki 2-3 mm storio ir su formelėmis ar tiesiog pasinaudodami nedideliu puodeliu išspauskite iš tešlos sausainius.
    Sudėkite juos ant kepimo popieriaus (toliau vieną nuo kito, kad nesiliestų) ir kepkite apie 6 min. 200-220° C orkaitėje.

Autorius: Nomeda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų