Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek vanilės
- 0.5 stiklinės pieno
- 250 gramų grietinėlės (38%)
- 100 gramų sausainių
- 500 gramų varškės (kreminė, nesaldi)
- 100 gramų sviesto
- 1 vienetas želatinos (pakelis)
- šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrupinti sausainius.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
Suplakti grietinėlę.
Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
Gautą masę supilti ant sausainių.
Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- šiek tiek vanilės
- 0.5 stiklinės pieno
- 250 gramų grietinėlės (38%)
- 100 gramų sausainių
- 500 gramų varškės (kreminė, nesaldi)
- 100 gramų sviesto
- 1 vienetas želatinos (pakelis)
- šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sutrupinti sausainius.
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainių trupiniais.
Sausainių masę sudėti į formą ir išlyginti.
Kreminę varškę sumaišyti su cukrumi ir vanile.
Želatiną ištirpinti šiltame piene ir palikti 15 min.
Suplakti grietinėlę.
Pieną su želatina pakaitinti, kol ištirps želatina.
Tada pieną supilti į varškę ir atsargiai įmaišyti grietinėlę.
Gautą masę supilti ant sausainių.
Torto viršų papuošti uogomis. Galima papuošti ir kitaip (pvz., riešutais, kakavos milteliais ar pan.).
Formą uždengti su folija ir padėti į šaldytuvą 4 val.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą