Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų ((kremui))
- 1 stiklinė cukraus pudros ((kremui))
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 2 stiklinės pieno ((kremui))
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų ((kremui))
- šiek tiek pieniško šokolado (tirpintas (papuošimui))
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 25 gramai sviesto ((kremui))
- šiek tiek riešutų ((papuošimui))
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus tešlos ingredientus išmaišyti ir padėti ant garų vonelės, kad ištirptų cukrus.
Kai cukrus ištirps, sudėti miltus. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti (apie 1 stiklinę).
Iš gautos tešlos iškočioti plonus papločius, subadyti šakute ir iškepti
180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kremui sumaišyti manus su pienu, užvirinti, nuimti nuo ugnies ir padėti ant garų vonelės. Palaikyti 1 val.
Sviestą išsukti su cukraus pudra.
Tada abi mases po truputį sumaišyti ir įspausti 1 citrinos sultis.
Papločius pertepti kremu, o torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų ((kremui))
- 1 stiklinė cukraus pudros ((kremui))
- 1 stiklinė cukraus
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 2 stiklinės pieno ((kremui))
- 2 valgomieji šaukštai manų kruopų ((kremui))
- šiek tiek pieniško šokolado (tirpintas (papuošimui))
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 25 gramai sviesto ((kremui))
- šiek tiek riešutų ((papuošimui))
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus tešlos ingredientus išmaišyti ir padėti ant garų vonelės, kad ištirptų cukrus.
Kai cukrus ištirps, sudėti miltus. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti (apie 1 stiklinę).
Iš gautos tešlos iškočioti plonus papločius, subadyti šakute ir iškepti
180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kremui sumaišyti manus su pienu, užvirinti, nuimti nuo ugnies ir padėti ant garų vonelės. Palaikyti 1 val.
Sviestą išsukti su cukraus pudra.
Tada abi mases po truputį sumaišyti ir įspausti 1 citrinos sultis.
Papločius pertepti kremu, o torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą