REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų ((kremui))
  • 1 stiklinė cukraus pudros ((kremui))
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 stiklinės pieno ((kremui))
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų ((kremui))
  • šiek tiek pieniško šokolado (tirpintas (papuošimui))
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 25 gramai sviesto ((kremui))
  • šiek tiek riešutų ((papuošimui))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus tešlos ingredientus išmaišyti ir padėti ant garų vonelės, kad ištirptų cukrus.
    Kai cukrus ištirps, sudėti miltus. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti (apie 1 stiklinę).
    Iš gautos tešlos iškočioti plonus papločius, subadyti šakute ir iškepti
    180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Kremui sumaišyti manus su pienu, užvirinti, nuimti nuo ugnies ir padėti ant garų vonelės. Palaikyti 1 val.
    Sviestą išsukti su cukraus pudra.
    Tada abi mases po truputį sumaišyti ir įspausti 1 citrinos sultis.
    Papločius pertepti kremu, o torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų ((kremui))
  • 1 stiklinė cukraus pudros ((kremui))
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 stiklinės pieno ((kremui))
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų ((kremui))
  • šiek tiek pieniško šokolado (tirpintas (papuošimui))
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 25 gramai sviesto ((kremui))
  • šiek tiek riešutų ((papuošimui))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus tešlos ingredientus išmaišyti ir padėti ant garų vonelės, kad ištirptų cukrus.
    Kai cukrus ištirps, sudėti miltus. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų iškočioti (apie 1 stiklinę).
    Iš gautos tešlos iškočioti plonus papločius, subadyti šakute ir iškepti
    180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Kremui sumaišyti manus su pienu, užvirinti, nuimti nuo ugnies ir padėti ant garų vonelės. Palaikyti 1 val.
    Sviestą išsukti su cukraus pudra.
    Tada abi mases po truputį sumaišyti ir įspausti 1 citrinos sultis.
    Papločius pertepti kremu, o torto viršų aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais.
    Skanaus.

Autorius: Giedrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų