• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 1 kilogramas braškių
  • 1 litras grietinės (30 proc.)
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitas:

    4 kiaušinius, 4 šaukštus cukraus išsukti iki purios baltos masės, beplakant įmaišyti 4 pilnutėlius šaukštus miltų ir mašyti iki vientisos masės.
    Kepti 20-30 min. 180 °C temperatūroje. Biskvitą jau turime.


    1. Tada užpilti 2 šaukštus želatinos puse stiklinės šilto pieno (apie 1val. palaikyti ,kad išbrinktų).

    2.Atvėsusį biskvitą supjaustyti gabaliukais (1,5- 2 cm).

    3.Grietinę išplakti mikseriu su cukrumi.
    4.Išbrinkusią želatiną pakaitinti ant lėtos ugnies,kol ištirps.
    5.Atvėsusią želatiną lėtai pilti į grietinę maišant.
    6.Sluoksniais dedame į tortinę formą biskvitą,po to braškes ir užpilame grietinę,kol nesustingo.Vėl antrą sluoksnį biskvito,po to braškių ir užpilame likusią grietinę.
    7. Tortą puošiame braškėmis ir statome į šaldytuva(nakčiai).

    Skanaus!!!

Autorius: @G@

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • 1 kilogramas braškių
  • 1 litras grietinės (30 proc.)
  • 2 valgomieji šaukštai želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Biskvitas:

    4 kiaušinius, 4 šaukštus cukraus išsukti iki purios baltos masės, beplakant įmaišyti 4 pilnutėlius šaukštus miltų ir mašyti iki vientisos masės.
    Kepti 20-30 min. 180 °C temperatūroje. Biskvitą jau turime.


    1. Tada užpilti 2 šaukštus želatinos puse stiklinės šilto pieno (apie 1val. palaikyti ,kad išbrinktų).

    2.Atvėsusį biskvitą supjaustyti gabaliukais (1,5- 2 cm).

    3.Grietinę išplakti mikseriu su cukrumi.
    4.Išbrinkusią želatiną pakaitinti ant lėtos ugnies,kol ištirps.
    5.Atvėsusią želatiną lėtai pilti į grietinę maišant.
    6.Sluoksniais dedame į tortinę formą biskvitą,po to braškes ir užpilame grietinę,kol nesustingo.Vėl antrą sluoksnį biskvito,po to braškių ir užpilame likusią grietinę.
    7. Tortą puošiame braškėmis ir statome į šaldytuva(nakčiai).

    Skanaus!!!

Autorius: @G@

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų