REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 230 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Biskvitui:
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 230 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 65 gramai aliejaus
  • Kremui:
  • 385 gramai kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
  • 180 gramų sviesto (minkštas)
  • 450 gramų grietinėlės (36 proc.)
  • 50 gramų kokosų drožlių
  • 2 pakeliai grietinėlės standiklis
  • Sulaistymui:
  • 200 mililitrų vandens
  • 2 vienetai citrinų sultys
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • Papuošimui:
  • šiek tiek kokosų (drožlės)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 230 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • Biskvitui:
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 230 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 65 gramai aliejaus
  • Kremui:
  • 385 gramai kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
  • 180 gramų sviesto (minkštas)
  • 450 gramų grietinėlės (36 proc.)
  • 50 gramų kokosų drožlių
  • 2 pakeliai grietinėlės standiklis
  • Sulaistymui:
  • 200 mililitrų vandens
  • 2 vienetai citrinų sultys
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • Papuošimui:
  • šiek tiek kokosų (drožlės)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, vanile, kol masė padidės ir pabals. Toliau ,plakant, silpna srovele supilti aliejų. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaišyti iki vientisos masės.
  2. Masę supilti į riebalais pateptą skardą ir kepti 190°C orkaitėje 35 min. atvėsinti ir supjaustyti į 4 plonus biskvitus.
  3. Grietinėlę truputį paplakti iki standumo. Dėti į šaldytuvą. Kambario temperatūros sviestą išplakti su kondensuotu pienu. Sudėti kokoso drožles ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę taip pat dėti į šaldytuvą. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudėti į grietinėlę ir išplakti iki vientisos masės.
  4. Laistymui skirtus produktus sumaišyti. Biskvitą dėti į formą, aplaistyti citrinų sirupu, užtepti ¼ kremo. Ant viršaus dėti antrą biskvitą, šiek tiek prispausti, vėl apšlakstyti ir aptepti kremu. Taip sluoksniuoti iki galo. Torto šonai ir viršus turi būti aptepti kremu. Apibarstyti kokosų drožlėmis.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų