REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • 200 gramų topinambų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Topinambus nuvalykite, nuskuskite ir sudėkite į pasūdytą vandenį, išvirkite. Pakepinkite svieste susmulkintą svogūną, įdėkite miltų ir pakepinkite maišant, atskieskite vandeniu. Į padažą įdėkite pomidorų padažo, truputį cukraus, druskos, citrinos sulčių, pakaitinkite iki užvirimo, įdėkite grietinę. Šį padažą užpilkite ant topinambų prieš valgymą.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų