• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kavos (stipri)
  • 50 stiklinių likerio (Amareto)
  • 1 stiklinė mėlinių
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų sūris (maskarponės)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų sausainių ("damų piršteliai"")
  • šiek tiek esencija (migdolų ( kelių lašų))
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek kakavos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kavos (stipri)
  • 50 stiklinių likerio (Amareto)
  • 1 stiklinė mėlinių
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų sūris (maskarponės)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų sausainių ("damų piršteliai"")
  • šiek tiek esencija (migdolų ( kelių lašų))
  • Pabarstymui:
  • šiek tiek kakavos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šaltą kavą sumaišykite su amareto likeriu .

    Kiaušinio trynius sudėti į dubenį (geriausiai metalinį), supilkite cukrų ir plakite mikseriu iki purumo, kol tryniai taps šviesūs (apie 5 minutes). Sumažinkite greitį ir po šaukštą sudėkite sūrį ir migdolų kvapus.

    Sausainius išmirkykite (po 3 sekundes iš kiekvienos pusės) kavoje, sudėkite į vieną didelį arba kelis nedidelius indelius. Užtepkite sluoksnį kremo. Suberkite pusę mėlynių. Užklokite sekančiu išmirkytų sausainių sluoksniu, užtepkite likusiu kremu. Užbarstykite kakavos. Galima papuošti mėlynėmis.

    Desertą padėkite 2 - 3 val. į šaldytuvą.

    Skanaus.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų