REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja datulių (džiovintos, be kauliukų)
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 vienetas pieno (sutirštintas, skardinėse)
  • 540 gramų sausainių
  • 200 gramų sviesto (82 proc.riebumo)
  • 100 gramų konjako (brendis ar amaretas)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 sauja datulių (džiovintos, be kauliukų)
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 vienetas pieno (sutirštintas, skardinėse)
  • 540 gramų sausainių
  • 200 gramų sviesto (82 proc.riebumo)
  • 100 gramų konjako (brendis ar amaretas)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius susmulkinti ir apšlakstyti konjaku, brendžiu ar amaretu. Džiovintas datules susmulkinti ir sukrėsti ant sausainių. Į puodą įdėti sviestą ir ant mažos ugnies ištirpinti jį. Supilti sutirštintą pieną ir kakavą. Viską šluotele maišyti, kol masė taps vientisa. Nukelti nuo ugnies paruoštą kremą, juo apipilti sausainius ir gerai išmaišyti. Sukrėsti masę į maišelį ar norimą formą, gerai suslėgti, kad neliktų oro tarpų, įdėti į šaldytuvą 3-5 val. sustingti. Patiekiant supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų