Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3.5 stiklinės cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1.5 stiklinės pieno
- 1.5 kilogramo sausainių ("Gaidelis")
- 300 varškės
- 350 gramų sviesto
- 1 sauja riešutų (smulkinti)
- 1 sauja vaisių (džiovinti, abrikosai, razinos, slyvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutrupinkite. Į vieną indą įdėkite 1 kg sausainių, į kitą - 0.5 kg. Į varškę dėkite 200 g ištirpinto sviesto, 200 g cukraus ir labai gerai ištrinkite (geriausia smulkintuvu). Jei varškė labai sausa, galite įpilti truputį pieno ar grietinėlės. Sudėkite smulkintus vaisius, riešutus ir 0.5 kg sausainių. Viską gerai išmaišykite.
Į puodą įpilkite 1,5 stiklinės pieno, 2,5 stiklinės cukraus ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Įdėkite 150 g sviesto ir kaitinkite iki virimo. Tada dar pavirkite apie 5 minutes. Įdėkite kakavą pakepintą ant sviesto, gerai išmaišykite ir pavirkite dvi minutes. Supilkite ant 1 kg sausainių ir gerai išmaišykite.
Ant padėklo patieskite plėvelę ir tolygiai sudėkite rudą masę (dar šiltą), ant viršaus dėkite baltą masę ir taip pat išskleiskite . Suvyniokite kaip vyniotinį (tik neįvyniokite į plėvelę). Apie 1 valandą laikykite kambario temperatūroje, o paskui 5 - 8 valandas - šaltai.
Supjaustykite ir skanaukite.
INGREDIENTAI:
- 3.5 stiklinės cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1.5 stiklinės pieno
- 1.5 kilogramo sausainių ("Gaidelis")
- 300 varškės
- 350 gramų sviesto
- 1 sauja riešutų (smulkinti)
- 1 sauja vaisių (džiovinti, abrikosai, razinos, slyvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sausainius sutrupinkite. Į vieną indą įdėkite 1 kg sausainių, į kitą - 0.5 kg. Į varškę dėkite 200 g ištirpinto sviesto, 200 g cukraus ir labai gerai ištrinkite (geriausia smulkintuvu). Jei varškė labai sausa, galite įpilti truputį pieno ar grietinėlės. Sudėkite smulkintus vaisius, riešutus ir 0.5 kg sausainių. Viską gerai išmaišykite.
Į puodą įpilkite 1,5 stiklinės pieno, 2,5 stiklinės cukraus ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Įdėkite 150 g sviesto ir kaitinkite iki virimo. Tada dar pavirkite apie 5 minutes. Įdėkite kakavą pakepintą ant sviesto, gerai išmaišykite ir pavirkite dvi minutes. Supilkite ant 1 kg sausainių ir gerai išmaišykite.
Ant padėklo patieskite plėvelę ir tolygiai sudėkite rudą masę (dar šiltą), ant viršaus dėkite baltą masę ir taip pat išskleiskite . Suvyniokite kaip vyniotinį (tik neįvyniokite į plėvelę). Apie 1 valandą laikykite kambario temperatūroje, o paskui 5 - 8 valandas - šaltai.
Supjaustykite ir skanaukite.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą