REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 300 gramų moliūgų
- 2 vienetai morkų
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdėtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 sauja špinatų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 gramų cukinijos
- šiek tiek citrinpipirių
- 500 gramų tilapijos (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną ir morkas stambiai supjaustome ir pakepiname nedideliame kiekyje alyvuogių aliejaus kol pagels. Išjungus keptuvę sudedame sviestą, ištirpiname. Sudedame garstyčias bei grietinę ir viską išmaišome. Gautą turinį supilame į indą kuriame kepsime orkaitėje. Žuvį pabarstome citrinpipiriais ir dedame sluoksniu į kepimo indą, taip, kad nesiliestų prie dugno. Ant žuvies sudedame visas kitas smulkintas daržoves. Galima dėti sluoksniais arba sumaišytas. Pabarstome druska, užpilame pieną. Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Patiekiama su bulvių koše ar ryžiais.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 300 gramų moliūgų
- 2 vienetai morkų
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (grūdėtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 sauja špinatų
- 100 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 200 gramų cukinijos
- šiek tiek citrinpipirių
- 500 gramų tilapijos (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną ir morkas stambiai supjaustome ir pakepiname nedideliame kiekyje alyvuogių aliejaus kol pagels. Išjungus keptuvę sudedame sviestą, ištirpiname. Sudedame garstyčias bei grietinę ir viską išmaišome. Gautą turinį supilame į indą kuriame kepsime orkaitėje. Žuvį pabarstome citrinpipiriais ir dedame sluoksniu į kepimo indą, taip, kad nesiliestų prie dugno. Ant žuvies sudedame visas kitas smulkintas daržoves. Galima dėti sluoksniais arba sumaišytas. Pabarstome druska, užpilame pieną. Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
Patiekiama su bulvių koše ar ryžiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą