INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek paprikų
- 1 skardinė pupelių (konservuotos)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 1 skardinė pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse su porais)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Papriką nuplauti, išskobti sėklas, supjaustyti kubeliais. Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti.
Į indą dėti kiaulieną, papriką, česnakus, konservuotas pupeles. Užpilti konservuotais pomidorais. Gardinti pipirais bei druska.
Geriausiai marinuoti per naktį.
Troškinti gilioje keptuvėje, kol suminkštės kiauliena.
Autorius: Kristina
REKLAMA