Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti svogūno galvas grežinėliais, apkepti aliejuje, įdėti pipirų, druskos ir 2 šaukštus garstyčių. Puode į verdantį vandenį su smulkiai supjaustytom ir jau išvirusiom bulvėm sudėti apkeptus svogūnus, užvirinti ir įmušti 2 kiaušinius, jie turi išsilieti. Maišyti kol užvirs ir išjungti. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 3 vienetai svogūnų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti svogūno galvas grežinėliais, apkepti aliejuje, įdėti pipirų, druskos ir 2 šaukštus garstyčių. Puode į verdantį vandenį su smulkiai supjaustytom ir jau išvirusiom bulvėm sudėti apkeptus svogūnus, užvirinti ir įmušti 2 kiaušinius, jie turi išsilieti. Maišyti kol užvirs ir išjungti. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą