REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (didelė)
  • 1 vienetas česnakų (laiškai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 stiklinės kopūstų (supaustyti plonomis juostelėmis)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 vienetas raugintų agurkų
  • 1.5 valgomojo šaukšto vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (veršienos, kaubeliai)
  • 3 stiklinės grybų (žaliuokės, voveraitės, grūzdai, šilbaravykiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, nuplautus miško grybus ir raugintą agurką supjaustykite kubeliais.
    Svogūną bei česnako laišką susmulkinkite.
    Į verdantį vandenį įmeskite sultinio kubelius ir bulves.
    Kai užvirs, sumeskite grybus, kopūstus bei kitas daržoves.
    Sriubai vėl užvirus, dėkite pomidorų padažą, berkite druskos, pipirų ir, sumažinus ugnį, dar pavirkite, kol visi ingredientai suminkštės.
    Valgykite pagardinę šviežios grietinės šlakeliu.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (didelė)
  • 1 vienetas česnakų (laiškai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 stiklinės kopūstų (supaustyti plonomis juostelėmis)
  • 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 1 vienetas raugintų agurkų
  • 1.5 valgomojo šaukšto vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (veršienos, kaubeliai)
  • 3 stiklinės grybų (žaliuokės, voveraitės, grūzdai, šilbaravykiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves, nuplautus miško grybus ir raugintą agurką supjaustykite kubeliais.
    Svogūną bei česnako laišką susmulkinkite.
    Į verdantį vandenį įmeskite sultinio kubelius ir bulves.
    Kai užvirs, sumeskite grybus, kopūstus bei kitas daržoves.
    Sriubai vėl užvirus, dėkite pomidorų padažą, berkite druskos, pipirų ir, sumažinus ugnį, dar pavirkite, kol visi ingredientai suminkštės.
    Valgykite pagardinę šviežios grietinės šlakeliu.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų