REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, cukrų, sviestą ir kiaušinį sudėti į didelį dubenį.
    Mišinį suminkyti iki vientisos masės.
    Dubenį uždengti rankšluosčiu ir valandą palaikyti šaldytuve, arba 15min. šaldymo kameroje.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Apibarstyti padėklą miltais ir ant jo iškočioti tešlą.
    Kepimo skardą patepti aliejumi arba iškloti sviestiniu popieriumi.
    Tešlą išpjaustyti norima forma.
    Tešlainius sudėti į kepimo skardą, pačią skardą padėti ant vidutinės orkaitės lentinėlės ir kepti maždaug 12min., kol tešlainiai taps aukso geltonumo.
    Palikti tešlainius ataušti.
    Jei norite apibarstykite cukraus pudra arba papuoškite glajumi.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, cukrų, sviestą ir kiaušinį sudėti į didelį dubenį.
    Mišinį suminkyti iki vientisos masės.
    Dubenį uždengti rankšluosčiu ir valandą palaikyti šaldytuve, arba 15min. šaldymo kameroje.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
    Apibarstyti padėklą miltais ir ant jo iškočioti tešlą.
    Kepimo skardą patepti aliejumi arba iškloti sviestiniu popieriumi.
    Tešlą išpjaustyti norima forma.
    Tešlainius sudėti į kepimo skardą, pačią skardą padėti ant vidutinės orkaitės lentinėlės ir kepti maždaug 12min., kol tešlainiai taps aukso geltonumo.
    Palikti tešlainius ataušti.
    Jei norite apibarstykite cukraus pudra arba papuoškite glajumi.
    Skanaus.

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų