Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 500 gramų krevečių su kevalu
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.
Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių.
Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 500 gramų krevečių su kevalu
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jei krevetės šaldytos, jas atšildome. Krevetes pabarstome druska, pipirais, ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis, išmaišome ir paliekame pusvalandžiui marinuotis.
Karštoje keptuvėje ištirpiname sviestą ir įpilame alyvuogių aliejų. Tuomet suverčiame krevetes ir kepiname maišydami apie 10 minučių.
Gliaudome ir valgome. Rekomenduoju su salotų lapais. Tinka prie alaus. ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą