Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek svogūnų
- 250 gramų dešros (rūkyta, įvairi)
- 1 litras sultinio (mėsos)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
INGREDIENTAI:
- 250 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek mairūnų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek svogūnų
- 250 gramų dešros (rūkyta, įvairi)
- 1 litras sultinio (mėsos)
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves supjaustykite kubeliais ir suberkite į verdantį mėsos sultinį. Gardinkite druska, mairūnais ir užvirinkite. Įdėkite sutarkuotas morkas. Virkite 15 - 20 min. Dešras supjaustykite smulkiais gabaliukais ir dėkite į sriubą. Berkite prieskonių, ant viršaus užpilkite kepintų svogūnų ir tiekite. Prie sriubos tiks duona su sezamų sėklomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą