REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas lašišų (steikas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 litras vandens
  • 20 vienetų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sūris (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvę supjaustyti nedideliais kubeliais. Užvirinti vandenį ir sudėti bulves.
    Svogūną smulkiai supjaustyti, morką supjaustyti plonais šiaudeliais ir apkepinti daržoves alyvuogių aliejuje.

    Lydytus sūrelius sutarkuoti su tarka, ir, kada bulvės išvirs, sutarkuotus sūrelius sudėti į sriubą ir gerai išmaišyti, kad sūris ištirptų. Tada sudėti pakeptas morkas su svogūnais, pasūdyti, suberti prieskonius.

    Lašišos gabaliuką supjaustyti kubeliais ir įdėti į sriubą. Pavirti kelias minutes. Tada suberti krevetes, ir dar virti 5 min.

    Sriuba skanesnė bus šiek tiek nusistovėjusi.
    Žalumynais paskaninti sriubą prieš valgant.

    Skanaus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas lašišų (steikas)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 litras vandens
  • 20 vienetų krevečių be kevalo
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sūris (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvę supjaustyti nedideliais kubeliais. Užvirinti vandenį ir sudėti bulves.
    Svogūną smulkiai supjaustyti, morką supjaustyti plonais šiaudeliais ir apkepinti daržoves alyvuogių aliejuje.

    Lydytus sūrelius sutarkuoti su tarka, ir, kada bulvės išvirs, sutarkuotus sūrelius sudėti į sriubą ir gerai išmaišyti, kad sūris ištirptų. Tada sudėti pakeptas morkas su svogūnais, pasūdyti, suberti prieskonius.

    Lašišos gabaliuką supjaustyti kubeliais ir įdėti į sriubą. Pavirti kelias minutes. Tada suberti krevetes, ir dar virti 5 min.

    Sriuba skanesnė bus šiek tiek nusistovėjusi.
    Žalumynais paskaninti sriubą prieš valgant.

    Skanaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų