• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės ((bet kokio riebumo) )
  • 2 lapai tešlos ( (sluoksniuota bemielė, pakelis po 2x250 g) )
  • 200 gramų grietinės ((vidutinio riebumo) )
  • 100 gramų spanguolių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 žiupsnelis citrinos rūgšties
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės ((bet kokio riebumo) )
  • 2 lapai tešlos ( (sluoksniuota bemielė, pakelis po 2x250 g) )
  • 200 gramų grietinės ((vidutinio riebumo) )
  • 100 gramų spanguolių
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 žiupsnelis citrinos rūgšties
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir įkloti iškočiotą tešlą, kad ji uždengtų kepimo skardos šonus.
  2. Iki vientisos masėse suplakti varškę, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, įmušti tris kiaušinius, suberti krakmolą ir įberti citrinos rūgšties.
  3. Į tešlą suberti džiovintas spanguoles ir išmaišyti. Gautą masę supilti ant tešlos. Ant viršaus išdėlioti tešlos likučius ir aptepti kiaušinio plakiniu.
  4. Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 50 minučių. Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų