REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai porų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 vienetai morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 žiupsnelis čiobrelių
  • 0.5 stiklinės razinų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek silkių
  • šiek tiek batono (forminė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai porų
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 vienetai morkų
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 žiupsnelis čiobrelių
  • 0.5 stiklinės razinų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek silkių
  • šiek tiek batono (forminė)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Duonos skritulėliams paimti forminę duoną ir sausainių kepimo formelę, išspausti apskritimus. Konditeriniu teptuku skritulėlius vos vos patepti aliejumi ar tirpintu sviestu. Išdėlioti skardoje ir pašauti į 190 °C temp. orkaitę 7 min., kad padžiūtų ir pagelsvėtų.
  2. Porus ar svogūnus supjaustyti ir apkepti su trupučiu aliejaus. Morkas ir obuolius supjaustyti rupia tarka ir dėti į keptuvę prie porų, berti čiobrelių ir ,uždengus, dar troškinti apie 10 min.
  3. Razinas užpilti karštu vandeniu ir pamirkyti. Tada nuvarvinti ir sudėti į keptuvę, pamaišyti ir dar troškinti apie 10 min. Viską atšaldyti.
  4. Ant duonos skritulėlių kloti morkų ir razinų patalą ir dėti po gabalėlį silkės.

    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų