Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja krapų
- 1 sauja petražolių (šaknis)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 litras vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Petražolės ir saliero šaknis supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir porą - labai smulkiai, ištrinti viską druska ir suberti į verdantį vandenį. Ten pat sudėti smulkintus petražolių, salierų lapus, krapus.
Pavirti 10 min.
Gatavai sriubai leisti nusistovėti 15 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja krapų
- 1 sauja petražolių (šaknis)
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 litras vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Petražolės ir saliero šaknis supjaustyti šiaudeliais, svogūną ir porą - labai smulkiai, ištrinti viską druska ir suberti į verdantį vandenį. Ten pat sudėti smulkintus petražolių, salierų lapus, krapus.
Pavirti 10 min.
Gatavai sriubai leisti nusistovėti 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą