REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų ryžių
- 500 gramų salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 litro sultinio
- 5 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti vištienos krūtinėlę.
Salierus, svogūnus ir vištieną supjaustyti.
Pašildyti sultinį.
Į puodą įpilti aliejaus ir jame pakepinti svogūnus su vištiena.
Tada sudėti salierus, pomidorų padažą ir pastoviai maišant patroškinti dar 5 min.
Į troškinį supilti karštą sultinį ir ant silpnos ugnies, uždengus, virti 25 min.
Pasūdyti, paskaninti pipirais ir suberti ryžius. Virti, kol ryžiai išvirs.
Prieš valgį užberti sūrio.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų ryžių
- 500 gramų salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- 50 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 litro sultinio
- 5 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti vištienos krūtinėlę.
Salierus, svogūnus ir vištieną supjaustyti.
Pašildyti sultinį.
Į puodą įpilti aliejaus ir jame pakepinti svogūnus su vištiena.
Tada sudėti salierus, pomidorų padažą ir pastoviai maišant patroškinti dar 5 min.
Į troškinį supilti karštą sultinį ir ant silpnos ugnies, uždengus, virti 25 min.
Pasūdyti, paskaninti pipirais ir suberti ryžius. Virti, kol ryžiai išvirs.
Prieš valgį užberti sūrio.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą