REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- 1 vienetas porų
- 5 saujos špinatų
- 300 mililitrų pieno (kokosų)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 350 mililitrų sultinio (daržovių)
- šiek tiek kajeno pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Špinatų lapus nupilame karštu vandeniu ir šiek tiek pasmulkiname.
Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą porą ir pakepiname keletą min.
Į tą patį puodą sudedame išspaustą česnaką, pakepiname dar apie 1 min. ir supilame sultinį, sudedame prieskonius bei špinato lapus ir uždengę paverdame apie 6 min.
Pravėsusią sriubą sutriname, vėl užkaičiame, maišant supilame kokosų pieną ir pavirę porą minučių patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
- 1 vienetas porų
- 5 saujos špinatų
- 300 mililitrų pieno (kokosų)
- šiek tiek druskos
- 20 gramų sviesto
- 350 mililitrų sultinio (daržovių)
- šiek tiek kajeno pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Špinatų lapus nupilame karštu vandeniu ir šiek tiek pasmulkiname.
Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą porą ir pakepiname keletą min.
Į tą patį puodą sudedame išspaustą česnaką, pakepiname dar apie 1 min. ir supilame sultinį, sudedame prieskonius bei špinato lapus ir uždengę paverdame apie 6 min.
Pravėsusią sriubą sutriname, vėl užkaičiame, maišant supilame kokosų pieną ir pavirę porą minučių patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą