REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 saujos špinatų
- 200 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 2.5 litro sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti ir sujaustyti kubeliais, morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Daržoves sudėti į verdantį sultinį. Joms kiek pavirus, dėti susmulkintus, švariai nuplautus špinatus, krevetes. Į pabaigą virimo supilti citrinų cultis, pagardinti druska bei pipirais pagal skonį. Tiekti su grietine, papuošus petražolės šakele.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių
- 2 saujos špinatų
- 200 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- 2.5 litro sultinio (daržovių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti ir sujaustyti kubeliais, morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Daržoves sudėti į verdantį sultinį. Joms kiek pavirus, dėti susmulkintus, švariai nuplautus špinatus, krevetes. Į pabaigą virimo supilti citrinų cultis, pagardinti druska bei pipirais pagal skonį. Tiekti su grietine, papuošus petražolės šakele.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą