REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų vandens
  • 200 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas sultinio (kubeliai)
  • 3 saujos šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus nuvalome, pasmulkiname ir sudedame į puodą.
    Užpilame vandeniu, įdedame cukraus, žiupsnelį druskos, sultinio kubelį ir verdame apie 30 min. virš nedidelės ugnies.
    Tuomet išimame su kiaurasamčiu šparagus.
    Kitame puode ištirpiname sviestą, sudedame apvirtus šparagus ir pakepiname apie 2 min.
    Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
    Tuomet supilame grietinėlę ir nuo šparagų virimo likusį sultinį.
    Maišant kaitiname sriubą, kol ji sutirštėja.
    Tuomet supilstome į dubenėlius ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 6 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų vandens
  • 200 mililitrų grietinėlės (30% riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 vienetas sultinio (kubeliai)
  • 3 saujos šparagų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagus nuvalome, pasmulkiname ir sudedame į puodą.
    Užpilame vandeniu, įdedame cukraus, žiupsnelį druskos, sultinio kubelį ir verdame apie 30 min. virš nedidelės ugnies.
    Tuomet išimame su kiaurasamčiu šparagus.
    Kitame puode ištirpiname sviestą, sudedame apvirtus šparagus ir pakepiname apie 2 min.
    Suberiame miltus ir gerai išmaišome.
    Tuomet supilame grietinėlę ir nuo šparagų virimo likusį sultinį.
    Maišant kaitiname sriubą, kol ji sutirštėja.
    Tuomet supilstome į dubenėlius ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų