Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų spanguolių
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais.
Ant mėsos suberkite spanguoles, druską ir pipirus.
Išmaišykite rankomis, paspaudžiant, kad spanguolės susitrintų ir mėsa gerai įsigertų marinatu.
Laikykite šaltai apie 5-6 valandas.
Kepkite grilyje ar virš laužo žarijų kaitros.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 200 gramų spanguolių
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite kubeliais.
Ant mėsos suberkite spanguoles, druską ir pipirus.
Išmaišykite rankomis, paspaudžiant, kad spanguolės susitrintų ir mėsa gerai įsigertų marinatu.
Laikykite šaltai apie 5-6 valandas.
Kepkite grilyje ar virš laužo žarijų kaitros.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą