Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų (šviežias)
- 1 vienetas citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
- 750 gramų pomidorų pastos
- 125 mililitrai alyvuogių aliejaus
- 500 gramų spagečių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užkaiskite didelį prikaistuvį su vandeniu, o kai užvirs, pasūdykite ir virkite spageti.
Kol spageti virs, nupilkite pomidorus, nulupkite, perpjaukite pusiau išspauskite kiek įmanoma daugiau sėklų, stambiai sukapokite ir sudėkite į dubenį.
Susmulkinkite česnako skiltelę ir bazilikus, suberkite į dubenį su pomidorais, pagardinkite druska ir pipirais (pasūdyti bazilikai išlaikys ryškiai žalią spalvą).
Supilkite šviežiai išspaustas citrinos sultis bei aliejų ir gerai išmaišykite.
Nusunkite spageti ir sudėkite į pakaitintą serviravimo indą.
Apipilkite padažu, išmaišykite.
Patiekite karštus
INGREDIENTAI:
- 1 sauja bazilikų (šviežias)
- 1 vienetas citrinų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
- 750 gramų pomidorų pastos
- 125 mililitrai alyvuogių aliejaus
- 500 gramų spagečių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Užkaiskite didelį prikaistuvį su vandeniu, o kai užvirs, pasūdykite ir virkite spageti.
Kol spageti virs, nupilkite pomidorus, nulupkite, perpjaukite pusiau išspauskite kiek įmanoma daugiau sėklų, stambiai sukapokite ir sudėkite į dubenį.
Susmulkinkite česnako skiltelę ir bazilikus, suberkite į dubenį su pomidorais, pagardinkite druska ir pipirais (pasūdyti bazilikai išlaikys ryškiai žalią spalvą).
Supilkite šviežiai išspaustas citrinos sultis bei aliejų ir gerai išmaišykite.
Nusunkite spageti ir sudėkite į pakaitintą serviravimo indą.
Apipilkite padažu, išmaišykite.
Patiekite karštus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą