REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų krevečių
  • 2 vienetai obuolių
  • 200 gramų pekino kopūstų
  • 1 vienetas avokadų
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 lapai salotų (lapai)
  • Papuošimui:
  • 1 vienetas bazilikų (šakelė)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų krevečių
  • 2 vienetai obuolių
  • 200 gramų pekino kopūstų
  • 1 vienetas avokadų
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 lapai salotų (lapai)
  • Papuošimui:
  • 1 vienetas bazilikų (šakelė)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes kelias minutes apvirti.
  2. Avokada supjaustyti gabaliukais ir apšlakstyti citrinos sultimis, kad neimtų tamsėti.
  3. Obuolius supjaustyti pailgais šiaudeliais – irgi apšlakstyti citrina, kad netamsėtų. Pekino kopustą supjaustyti smulkiai.
  4. Viską sudėti į gilią lėkštę, apibarstyti druska, pipirais, įdėti šiek tiek majonezo ir išmaišyti.
  5. Ant lėkštės pakloti salotos lapus ir ant jų sudėti užkandį. Pašlakstyti majonezu, papuošti baziliko šakele. Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų