Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus (+1 šaukštas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladinė tešla:
Ištirpinkite sviestą ir šokoladą vandens vonelėje, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Į šokolado mišinį suberkite 1,5 stiklinės cukraus, vanilinio cukraus maišelį, supilkite išplaktus 3 kiaušinius, suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Sūrio masė:
Varškę sumaišykite su 1,5 st. miltų, 1 šaukštu cukraus, 1 kiaušiniu, 4 valg. šaukštais grietinės.
Įdėkite 2 / 3 šokolado tešlos ant kepimo skardos - sūrio masę - likusią šokolado tešlą ant viršaus.
Kepkite apie vieną valandą 180 laipsnių orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus (+1 šaukštas)
- 4 vienetai kiaušinių
- 2.5 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų juodojo šokolado
- 200 gramų varškės
- 100 gramų sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šokoladinė tešla:
Ištirpinkite sviestą ir šokoladą vandens vonelėje, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Į šokolado mišinį suberkite 1,5 stiklinės cukraus, vanilinio cukraus maišelį, supilkite išplaktus 3 kiaušinius, suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Sūrio masė:
Varškę sumaišykite su 1,5 st. miltų, 1 šaukštu cukraus, 1 kiaušiniu, 4 valg. šaukštais grietinės.
Įdėkite 2 / 3 šokolado tešlos ant kepimo skardos - sūrio masę - likusią šokolado tešlą ant viršaus.
Kepkite apie vieną valandą 180 laipsnių orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą