REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (sluoksniuota)
  • 100 gramų šokoladas (juodas)
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų kavos ( (stipri))
  • 100 gramų brendžio
  • 100 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (sluoksniuota)
  • 100 gramų šokoladas (juodas)
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų kavos ( (stipri))
  • 100 gramų brendžio
  • 100 gramų cukraus pudros

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlos lakštus iškočiojam norimos formos, iškepam (180laipsnių temp. apie 10-15min.) Atvėsiname, apsipjaustome.
  2. Sviestą išplakame su cukraus pudra ir tirpintu šokoladu iki purumo. (galima naudot ir pienišką šokoladą mėgstantiems saldžiau). Baigiant plakt įpilame 50g. brendžio ar degtinės. Gerai išplakame.
  3. Kava nusunkiam, kad nebūtų tirščių, įpilam likusius 50g. alkoholio. Gautu skysčiu sulaistysim kiekvieną padą prieš tepant kremą.
  4. Pasiliekam šiek tiek kremo viršui ir šonams. Likusiu kremu susluoksniuojam tortą. (nepamirštam sulaistyti padus).
  5. Puošimui naudojam trupinius nuo apipjaustymo, galima naudoti ir riešutus.

    Skanaus.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų