REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus (+ 3 šaukštai (įdarui))
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 250 gramų krakmolo
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų aliejaus
  • šiek tiek razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius išsukame su 0,5 stiklinės cukraus, o baltymus išplakame atskirai.
    Sudedame į dubenį su kiaušinių tryniais krakmolą, su kepimo milteliais bei kakava sumaišytus miltus, supilame aliejų, suberiame tarkuotą šokoladą, gerai išmaišome ir galiausiai įmaišome kiaušinių baltymus.
    Tešla turi būti grietinės tirštumo.
    Įdarui varškę gerai ištriname, kad nebūtu gumulėlių, sumaišome su 2 kiaušiniais, 3 šaukštais cukraus ir gerai išsukame.
    Baigiant sukti sudedam vanilinį cukrų ir razinas.
    Į paruoštą formą pilame pusę tešlos, atsargiai dedame įdarą ir užpilame likusia tešla.
    Kepame kekso formoje 180 laipsnių temperatūroje 35-45 min. (priklausomai nuo orkaitės).
    Iškeptą dar šiltą kepinį apibarstome cukraus pudra.
    Tai labai skanus ir greitai paruošiamas desertas!

Autorius: Ramlytė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 0.5 stiklinės cukraus (+ 3 šaukštai (įdarui))
  • 3 valgomieji šaukštai kakavos
  • 250 gramų krakmolo
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
  • 500 gramų varškės
  • 200 gramų aliejaus
  • šiek tiek razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius išsukame su 0,5 stiklinės cukraus, o baltymus išplakame atskirai.
    Sudedame į dubenį su kiaušinių tryniais krakmolą, su kepimo milteliais bei kakava sumaišytus miltus, supilame aliejų, suberiame tarkuotą šokoladą, gerai išmaišome ir galiausiai įmaišome kiaušinių baltymus.
    Tešla turi būti grietinės tirštumo.
    Įdarui varškę gerai ištriname, kad nebūtu gumulėlių, sumaišome su 2 kiaušiniais, 3 šaukštais cukraus ir gerai išsukame.
    Baigiant sukti sudedam vanilinį cukrų ir razinas.
    Į paruoštą formą pilame pusę tešlos, atsargiai dedame įdarą ir užpilame likusia tešla.
    Kepame kekso formoje 180 laipsnių temperatūroje 35-45 min. (priklausomai nuo orkaitės).
    Iškeptą dar šiltą kepinį apibarstome cukraus pudra.
    Tai labai skanus ir greitai paruošiamas desertas!

Autorius: Ramlytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų