REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
  • 100 gramų spanguolių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 50 gramų grietinėlės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (įdarui)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
  • 100 gramų spanguolių (įdarui)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 50 gramų grietinėlės
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinkite sviestą. Kai sviestas šiek tiek atvės, įmaišykite kiaušinius, cukrų, grietinėlę ir žiupsnelį druskos.
    Po to įmaišykite kakavą, nugesintą sodą ir miltus.
    Kepimo formą ištepkite sviestu.
    Į formą dėkite kelis šaukštus tešlos ir išlyginkite paviršių. Tuomet supilkite įdarą: sutrintas spanguoles, sumaišytas su cukrumi ir krakmolu. Ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
    Kepkite 180-200° C laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų