INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (įdarui)
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdarui)
- 100 gramų spanguolių (įdarui)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
- 50 gramų grietinėlės
- 2 arbatiniai šaukšteliai sodos
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite sviestą. Kai sviestas šiek tiek atvės, įmaišykite kiaušinius, cukrų, grietinėlę ir žiupsnelį druskos.
Po to įmaišykite kakavą, nugesintą sodą ir miltus.
Kepimo formą ištepkite sviestu.
Į formą dėkite kelis šaukštus tešlos ir išlyginkite paviršių. Tuomet supilkite įdarą: sutrintas spanguoles, sumaišytas su cukrumi ir krakmolu. Ant viršaus užpilkite likusią tešlą.
Kepkite 180-200° C laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Autorius: Lina
REKLAMA