Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 0.5 stiklinės kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 300 gramų pieniško šokolado (su smulkintais riešutais)
- 300 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilino
- 1 stiklinė pasukų (geriausia vyšnių arba aviečių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą, kiaušinius, cukrų ir vaniliną ištirpinti karšto vandens vonelėje, labai gerai išmaišyti medine mentele. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius, supilti pasukas, susmulkinti šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Masę supilti į gerai sviestu išteptą formą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
P.S. Keksas gana saldus ir sotus :-). Labai tiktų daryti vyšnių arba aviečių uogienės pertepimą.
Susmulkinti šokoladą - reiškia mažą šokolado plytelę padalyti į maždaug tris dalis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- 0.5 stiklinės kakavos
- 4 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 300 gramų pieniško šokolado (su smulkintais riešutais)
- 300 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilino
- 1 stiklinė pasukų (geriausia vyšnių arba aviečių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą, kiaušinius, cukrų ir vaniliną ištirpinti karšto vandens vonelėje, labai gerai išmaišyti medine mentele. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius, supilti pasukas, susmulkinti šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Masę supilti į gerai sviestu išteptą formą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
P.S. Keksas gana saldus ir sotus :-). Labai tiktų daryti vyšnių arba aviečių uogienės pertepimą.
Susmulkinti šokoladą - reiškia mažą šokolado plytelę padalyti į maždaug tris dalis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą