REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 300 gramų pieniško šokolado (su smulkintais riešutais)
  • 300 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilino
  • 1 stiklinė pasukų (geriausia vyšnių arba aviečių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą, kiaušinius, cukrų ir vaniliną ištirpinti karšto vandens vonelėje, labai gerai išmaišyti medine mentele. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius, supilti pasukas, susmulkinti šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Masę supilti į gerai sviestu išteptą formą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
    P.S. Keksas gana saldus ir sotus :-). Labai tiktų daryti vyšnių arba aviečių uogienės pertepimą.
    Susmulkinti šokoladą - reiškia mažą šokolado plytelę padalyti į maždaug tris dalis.
    Skanaus!

Autorius: asta

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 300 gramų pieniško šokolado (su smulkintais riešutais)
  • 300 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilino
  • 1 stiklinė pasukų (geriausia vyšnių arba aviečių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą, kiaušinius, cukrų ir vaniliną ištirpinti karšto vandens vonelėje, labai gerai išmaišyti medine mentele. Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius, supilti pasukas, susmulkinti šokoladą ir vėl gerai išmaišyti. Masę supilti į gerai sviestu išteptą formą, kepti 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
    P.S. Keksas gana saldus ir sotus :-). Labai tiktų daryti vyšnių arba aviečių uogienės pertepimą.
    Susmulkinti šokoladą - reiškia mažą šokolado plytelę padalyti į maždaug tris dalis.
    Skanaus!

Autorius: asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų