Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 300 gramų žirnių (konservuoti)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 0.5 kilogramo kiaulienos širdžių (arba jaučio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdis reikia išvirti ir labai plonom juostelėm supjaustyti. Juostelių ilgis apie 2-3 cm. Svogūną nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai viskas atšals, dedame į dubenį širdžių juosteles, svogūnų griežinėlius, konservuotus žirnelius. Pabarstome druska ir pipirais, ir viską išmaišome su majonezu.
Žinau, jog skamba receptas ne kaip, bet patikėkit, jis nuostabus. Labai švelnus skonis.
Aš šią mišrainę dievinu, nors svogūno ir širdžių nekenčiu :)
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 300 gramų žirnių (konservuoti)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 0.5 kilogramo kiaulienos širdžių (arba jaučio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Širdis reikia išvirti ir labai plonom juostelėm supjaustyti. Juostelių ilgis apie 2-3 cm. Svogūną nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Griežinėlius apkepinti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kai viskas atšals, dedame į dubenį širdžių juosteles, svogūnų griežinėlius, konservuotus žirnelius. Pabarstome druska ir pipirais, ir viską išmaišome su majonezu.
Žinau, jog skamba receptas ne kaip, bet patikėkit, jis nuostabus. Labai švelnus skonis.
Aš šią mišrainę dievinu, nors svogūno ir širdžių nekenčiu :)
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą