REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 6 vienetai obuolių (dideli)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame ir supjaustome riekelėmis.
    Sviestą iš šaldytuvo supjaustome kuo plonesnėmis riekelėmis.
    Sumaišome miltus, cukrų ir manų kruopas. Šį sausą mišinį padaliname į 2 dalis.
    Kepimo skardą sutepame aliejumi ir pabarstome miltais.
    O dabar paeiliui sluoksniuojame: obuoliai, sausi sumaišyti birieji ingredientai, sviesto riekelės (būtina jas sudėti taip, kad nesimatytų kas po sviestu - tarpeliai turi būti minimalūs) ir taip kol sunaudojame visus ingredientus.
    Pyragą pašauname į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 50 min.
    Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad sviesto ir obuolių kiekis priklauso ir nuo skardos dydžio, bet 1 pakelio sviesto turėtų užtekti imant vidutinio dydžio skardą.
    Karštas pyragas valgomas su ledais, jį galima pakartotinai šildyti mikrobangų krosnelėje (apie 1 minutę) arba valgyti šaltą.
    Šis pyragas yra šlapias.
    Taip pat pabrėžiu, kad nereikia nei pieno, nei vandens.
    Jei iškepus pyragą jis pasirodys jums per riebus, tai valgykit jį kitą dieną - skonis bus visai kitoks.
    Skanaus!

Autorius: DarkSecret

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 6 vienetai obuolių (dideli)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė manų kruopų
  • 200 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupame ir supjaustome riekelėmis.
    Sviestą iš šaldytuvo supjaustome kuo plonesnėmis riekelėmis.
    Sumaišome miltus, cukrų ir manų kruopas. Šį sausą mišinį padaliname į 2 dalis.
    Kepimo skardą sutepame aliejumi ir pabarstome miltais.
    O dabar paeiliui sluoksniuojame: obuoliai, sausi sumaišyti birieji ingredientai, sviesto riekelės (būtina jas sudėti taip, kad nesimatytų kas po sviestu - tarpeliai turi būti minimalūs) ir taip kol sunaudojame visus ingredientus.
    Pyragą pašauname į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 50 min.
    Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad sviesto ir obuolių kiekis priklauso ir nuo skardos dydžio, bet 1 pakelio sviesto turėtų užtekti imant vidutinio dydžio skardą.
    Karštas pyragas valgomas su ledais, jį galima pakartotinai šildyti mikrobangų krosnelėje (apie 1 minutę) arba valgyti šaltą.
    Šis pyragas yra šlapias.
    Taip pat pabrėžiu, kad nereikia nei pieno, nei vandens.
    Jei iškepus pyragą jis pasirodys jums per riebus, tai valgykit jį kitą dieną - skonis bus visai kitoks.
    Skanaus!

Autorius: DarkSecret

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų