Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę sutrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir gerai išmaišyti. Imti šaukštu masės ir apvolioti miltuose. Kepti iš abiejų pusių aliejuje. Kad varškėčiai būtų labiau panašūs į blynelius, prieš dedant į keptuvę suploti. Blyneliai turi būti nestori, t.y. apie 1 cm.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę sutrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, įberti miltus ir gerai išmaišyti. Imti šaukštu masės ir apvolioti miltuose. Kepti iš abiejų pusių aliejuje. Kad varškėčiai būtų labiau panašūs į blynelius, prieš dedant į keptuvę suploti. Blyneliai turi būti nestori, t.y. apie 1 cm.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą