INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   agurkų (marinuoti) 
  -   1 vienetas   kukurūzų (konservuoti, skardinė) 
  -   1 vienetas   paprikų 
  -   250 gramų   pievagrybių 
  -   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūną smulkiai supjaustyti ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Baigiant kepti svogūnams, sudėti pjaustytus pievagrybius ir dar pakepinti pora minučių. 
 
 Svogūnus su grybais išimti iš keptuvės ir sumaišyti su kubeliais pjaustytomis paprikomis, agurkais ir kukurūzais. Pagardinti majonezu.
 
 Skanaus   
    Autorius: Miglė 
           INGREDIENTAI:
  -   3 vienetai   agurkų (marinuoti) 
  -   1 vienetas   kukurūzų (konservuoti, skardinė) 
  -   1 vienetas   paprikų 
  -   250 gramų   pievagrybių 
  -   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Svogūną smulkiai supjaustyti ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Baigiant kepti svogūnams, sudėti pjaustytus pievagrybius ir dar pakepinti pora minučių. 
 
 Svogūnus su grybais išimti iš keptuvės ir sumaišyti su kubeliais pjaustytomis paprikomis, agurkais ir kukurūzais. Pagardinti majonezu.
 
 Skanaus   
    Autorius: Miglė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI