INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas paprikų
- 250 gramų pievagrybių
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną smulkiai supjaustyti ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Baigiant kepti svogūnams, sudėti pjaustytus pievagrybius ir dar pakepinti pora minučių.
Svogūnus su grybais išimti iš keptuvės ir sumaišyti su kubeliais pjaustytomis paprikomis, agurkais ir kukurūzais. Pagardinti majonezu.
Skanaus
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1 vienetas paprikų
- 250 gramų pievagrybių
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną smulkiai supjaustyti ir dėti kepti į įkaitintą aliejų. Baigiant kepti svogūnams, sudėti pjaustytus pievagrybius ir dar pakepinti pora minučių.
Svogūnus su grybais išimti iš keptuvės ir sumaišyti su kubeliais pjaustytomis paprikomis, agurkais ir kukurūzais. Pagardinti majonezu.
Skanaus
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI